ANAFOD'da İnsana Dair Fotoğraf Sunumu ve Söyleşisi


Dün kurucusu olduğum ANAFOD ( İstanbul Anadolu Yakası Fotoğraf Dostları) derneğinde, üyelerinde yoğun katılımıyla çok güzel bir sunum gerçekleştirmiş oldum. Doğrusunu söylemek gerekirse akşama kadar kafamda izleyici sayısı ile alakalı bir merak durumu söz konusuydu. Sunum esnasında salonda yer kalmaması ve bazı izleyicilerin ayakta gösteriyi izlemesi, gururumuzu okşamadı derse yalan söylemiş oluruz.

Hazırlanan Sunum Afişi
  Gelemeyenler için tekrar belirtmek isterim: Sunum öncesindeki konuşmada da belirttiğim üzere; sunumun isminin “İnsana Dair” olmasının yegâne sebebi şahsımın içinde insan ya da insan unsuru olmayan kareleri pek çekmeye yeltenmemesiyle alakalıdır.  Bununla birlikte içerik içerisinde bulunan fotoğraflar, sokak fotoğraflarından oluşmaktadır ve bir proje çerçevesinde çekilmemiştir. 
 
Gelemeyenler ya da sunumu tekrardan izlemek isteyenler için aşağıda sunumu paylaşıyorum. Bunun dışında kişisel olarak gelebilecek sorularınız için aniltameryilmaz@gmail.com ‘a mail atabilirsiniz.



 Son olarak sunumuma gelerek beni yalnız bırakmayan ANAFOD üyelerine ve dostlarıma teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunarken, aşağıda da sunum ile ilgili birkaç fotoğrafı paylaşmak isterim.  

Sunum Sonrası Söyleşi

Sunum Sonrası Söyleşi

Seval Danışman'dan Teşekkür Belgesi


Sunum Sonrası Selfiesi







Yorumlar

Popüler Yayınlar